Stedentrip Edinburgh voor een koopje!

Inclusief vliegtickets en verblijf in een knus guesthouse

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel 16 Pilrig Guest House
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Ryanair
  • maaltijden No Catering
slechts € 79,-

De historische stad Edinburgh behoort tot de meest geliefde stedentrip bestemmingen van het Verenigd Koninkrijk. Slenter door de smalle straatjes en drink een pint in een van de vele pubs of huur een auto en trek door de ruige Schotse natuur. Met deze stedentrip naar Edinburgh heb je al een prachtige citytrip te pakken voor slechts €79! Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details!

goedkope stedentrip Edinburgh

Stedentrip Edinburgh

Tijdens een stedentrip naar Edinburgh maak je uiteraard een rondje door het historische stadscentrum en breng je een bezoek aan het indrukwekkende Edinburgh Castle. De stad heeft echter nog zo veel meer te bieden! Het koninklijke jacht Britannia ligt in de haven terwijl ook het nationaal museum van Schotland op je wacht. Of laat de stad achter je en beklim Arthur’s Seat, een magnifieke uitgedoofde vulkaan net buiten de stad. De heuvel ligt op loopafstand van de Royal Mile en je hebt er schitterend uitzicht over de stad.

citytrip Edinburgh

Guesthouse Pilrig

Guesthouse Pilrig ligt op loopafstand van de vele gezellige bars op de Leith Walk. Het Edinburgh Playhouse ligt nog geen kilometer verderop. Lopen naar het centrum is dan ook goed te doen maar er gaan ook veel bussen richting centrum. De knusse kamers zijn kleurrijk ingericht en beschikken allen over een tv.

Edinburgh

screenshot van de deal

Screenshot deal