4-daagse stedentrip Edinburgh

Inclusief vliegtickets en verblijf in een knusse guesthouse

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussels South Charleroi Airport
  • Boekingskosten €19,50
  • Beoordeling 8
  • Calamiteitenfonds €2,50
vanaf Brussels South Charleroi Airport
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 18.04.21 tot 21.04.21
P.p. vanaf € 149,-

Treed in de voetsporen van J.K. Rowling tijdens deze 4-daagse stedentrip naar Edinburgh. In de hoofdstad van Schotland heeft de beroemde schrijver de Harry Potter boeken geschreven. Ik snap wel hoe ze aan haar inspiratie is gekomen! Boek een stedentrip voor 2021 nu voor €149!

Guesthouse Pilrig

Guesthouse Pilrig ligt op loopafstand van de vele gezellige bars op de Leith Walk. Het Edinburgh Playhouse ligt nog geen kilometer verderop. Lopen naar het centrum is dan ook goed te doen, maar er gaan ook veel bussen richting de stad.

Stedentrip Edinburgh

Stedentrip Edinburgh

Tijdens een stedentrip naar Edinburgh maak je uiteraard een rondje door het historische stadscentrum en breng je een bezoek aan het indrukwekkende Edinburgh Castle. De stad heeft echter nog zo veel meer te bieden! De koninklijke jacht Britannia ligt in de haven terwijl ook het nationaal museum van Schotland op je wacht. Of laat de stad achter je en beklim Arthur’s Seat, een magnifieke uitgedoofde vulkaan net buiten de stad. De heuvel ligt op loopafstand van de Royal Mile en je hebt er schitterend uitzicht over de stad.

screenshot van de deal

Screenshot deal