Stedentrip Firenze in 4*-designhotel

Logeer in het hart van Firenze, in een modern designhotel.

  • Hotel C-Hotels Joy 4*
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Verschillende
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 135,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DFirenze%26affid%3DCHotelsJoyAug18%26produit%3D259741" text="Hier boeken"]

Ah Firenze! De ideale stedentrip voor een op-en-top Italiaanse mini-ervaring! Eeuwenlang was deze Toscaanse stad het centrum van de Italiaanse kunst. Maar ook vandaag kan je je nog vergapen aan de schatten van het verleden. Denk maar aan de Duomo of de wereldberoemde David van Michelangelo! Bekijk hier de beschikbare reisdata.

C-Hotels Joy 4*

C-hotels Joy****

Dit 4*-hotel ligt in het centrum van firenze, dichtbij de belangrijkste bezienswaardigheden. Het designhotel werd nog maar recentelijk geopend. Nikls leuker dan nieuwe hotels bezoeken! En het is een toppertje! Elke ochtend kan je aanchijven aan het ontbijtbuffet om krachten op te doen voor de rest van de dag. Het moderne en gezellige interieur helpt je te relaxen na een een hele tijd citytrippen. Je vind er ook een leuke hotel bar waar je geniet van 10% korting. De barman verwelkomt je trouwens met een gratis welkomstdrankje. Vorige gasten geven dit boetiekhotel een welverdiende, uitstekende beoordeling van 4,5 punten.

Stedentrip Firenze Voyage Prive

Stedentrip Firenze

Firenze is met recht en reden de hoofdstad van Toscane. Wanneer je in de historische binnenstad rondwandelt, waan je je soms even in een teletijdmachine. De prachtige, oude gevels van de gebouwen zien er prachtig uit en zijn werkelijk imposant. Of wandel over de fotogenieke Ponte Vecchio, een echte ervaring om over deze middeleeuwse brug te kuieren! Geen wonder dat Firenze vaak het decor was en is voor verschillende Hollywood films. Cultuurliefhebbers kunnen o.a. het Uffizi Museum bezoeken!

C-Hotels Joy 4*

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive