slechts € 139,-

En vandaag gaat de reis naar Florence! Deze Italiaanse stad is een must see voor alle cultuurliefhebbers of de Italiaanse ijsliefhebbers. Met deze stedentrip Florence kun je weer een bestemming op je droomlijst afvinken, en nu met een wel heel mooie accommodatie: je eigen luxe appartement! Bekijk de foto’s hieronder maar eens; prachtig toch? Bekijk hier snel de mogelijke data en boek deze prachtreis!

 

Stedentrip Florence

De hoofstad van Toscane heb je denk ik wel al een paar keer voorbij zien komen in films of boeken. laten we eerlijk zijn, als je je de foto’s ziet van Florence dan begrijp je vast en zeker wel waarom ze nou juist deze stad als decor gebruiken. Het wereldberoemde museum Uffizi met daar het werk van o.a. Michelangelo en wat dacht je van de ultra bekende kathedraal van Florence!? Wil je meer weten over deze regio, de rest van Italië, of zoek je toch een andere Italië deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Italië vakantie. Wil je weten wanneer je het beste naar Florence kunt gaan? Lees dan mijn beste reistijd voor Toscane artikel!

Florence Duomo. Basilica di Santa Maria del Fiore (Basilica of Saint Mary of the Flower) in Florence, Italy. _shutterstock_495751564 – Copy_600pix

Je eigen luxe appartement

Je stedentrip Florence is niet compleet zonder een luxe uitvalsbasis. Gelukkig heb ik precies dat voor je gevonden! Je verblijft in een prachtig, luxe appartement van Domux Home Ricasoli. Alle gemakken van je eigen huis, maar dan in Florence! Het appartement is zeer stijlvol ingericht en ligt op een goede locatie in de stad. Eerdere gasten zijn werkelijk lovend over het appartement: op Tripadvisor krijgt het appartement een geweldige – perfecte – beoordeling van 5 van de 5 punten en een certificaat van uitmuntendheid!!

jouw appartement

screenshot van de deal

screenshot