Cultuursnuiven in historisch Florence

Inclusief vluchten en romantisch 4* hotel in het centrum

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussels South Charleroi Airport
  • Boekingskosten €19,50
  • Beoordeling 8
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 04.03.20 tot 07.03.20
P.p. vanaf € 125,-

Heb jij Barcelona en Rome ook onderhand wel gezien? Ga dan nu op stedentrip naar het historische Florence. Je bezoekt deze romantische stad nu vier dagen inclusief vluchten en luxe 4* hotel voor slechts €125!

Residenza Conte di Cavour

Tijdens deze stedentrip naar Florence verblijf je in het authentieke Residenza Conte di Cavour. Gelegen midden in het oude stadscentrum van Florence is dit uitstekende 4* hotel gevestigd in een 19e-eeuws gebouw. Het hotel heeft een fantastische ligging op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden. Zo ligt bijvoorbeeld het Piazza del Duomo op slechts 400 meter en 100 meter verder sta je voor het klooster van San Marco. Ideaal!

Duomo Florence

Stedentrip Florence

De vluchten die zitten inbegrepen bij deze deal komen aan in Pisa. Vanuit Pisa kun je heel eenvoudig de trein pakken die je in een uurtje naar het centrum van Florence brengt. Zodra je in Florence aankomt, kijk je je ogen uit op de indrukwekkende architectuur en relaxte sfeer. Bezoek de Duomo, slenter met een heerlijke gelato door het historische stadscentrum en bewonder de prachtige brug Ponte Vecchio. Veel plezier!

screenshot van de deal

Screenshot deal