Ontdek Istanbul: waar oosters en westers samenkomen

Inclusief vluchten en geweldig 4* hotel met ontbijt

  • Hotel The Byzantium Hotel
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij -
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 199,-

Ontdek jij straks de hoofdstad van Turkije: Istanbul? Deze internationale wereldstad is de plek waar oosters en westers samenkomen, een samensmelting van geschiedenis, architectuur en cultuur. Vraag maar eens aan iemand die al wel eens deze Turkse stad bezocht heeft wat zij/hij ervan vond en ik verzeker je dat de meningen lovend zullen zijn. Met deze scherpe aanbieding kun jij nu zelf deze stad gaan ontdekken tijdens een stedentrip naar Istanbul voor slechts €199. Dit is inclusief de vluchten en een geweldig beoordeeld 4* hotel met ontbijt! Bekijk hier snel alle mogelijke dat en verdere details voor deze geweldige stedentrip naar het prachtige Istanbul.

stedentrip istanbul

Stedentrip Istanbul

Istanbul, de unieke metropool gelegen aan de Bosphorus, is niet zomaar een stad voor een stedentrip, maar een vakantie om nooit te vergeten. Bezoek bijvoorbeeld bezienswaardigheden als de beroemde Blauwe Moskee, de Aya Sophia of de Grand Bazaar. Daarnaast kan ik je echter vooral aanraden om gewoon de hele atmosfeer van de stad in je op te nemen. Bewandel de straatjes, neem het openbaar vervoer, praat met de mensen en onderhandel met verkopers voor de beste koopjes en souvenirs. Deze Turkije vakantie blijft je zeker nog lang bij!

stedentrip istanbul

Jouw 4* hotel in Istanbul

Je verblijft tijdens deze unieke stedentrip naar Istanbul ook nog eens in een werkelijk prachtig en luxe 4* hotel. Het Byzantium Hotel zorgt er voor dat jij een zeer comfortabele uitvalsbasis hebt voor jouw vakantie naar de Turkse hoofdstad. Op Tripadvisor krijgt dit hotel dan ook een geweldige beoordeling van 4.5 van de 5 sterren en een certificaat van uitmuntendheid!

stedentrip istanbul

screenshot van de deal

stedentrip istanbul