Hip, vrolijk en tóch rijk aan historie. Keulen, de stad waar moderne architectuur samengaat met historische gebouwen en gezellige bruincafés met trendy clubs. De stad waar je musea kunt bezoeken, maar waar je ook kunt struinen door ellenlange winkelstraten. Je overnacht in het luxe viersterrenhotel Mercure Hotel Severinshof Köln City, dus je kunt hier even goed ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen!

Beklim de wereldberoemde dom met zijn 509 treden (let op: het is het wáárd!), proef van het échte Duitse leven tijdens je bezoek aan de gemütliche Alstadt-wijk en geniet van een ‘Kölsch‘ op een van de knusse pleintjes! De leukste stad aan de Rijn en dat op slechts een paar uurtjes rijden van Nederland! Bij dit arrangement zit ook entree tot de heerlijke Claudius Thermen.

Je overnacht in een fijn viersterrenhotel, namelijk het luxe viersterrenhotel Mercure Hotel Severinshof Köln City . Dit stijlvolle hotel ligt in het centrum van de stad! Op Zoover krijgt dit hotel een score van 8,4/10

Ga hier naar de deal!

travelcircus

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden: Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)