Bezoek de kerstmarkten van Keulen!

Inclusief 4* hotel met ontbijt en wellness!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Mercure Hotel Köln West
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 29,-

Een unieke locatie om dit jaar de kerstinkopen te gaan doen! Keulen heeft naast een grote kerstmarkt ook nog genoeg interessante bezienswaardigheden te ontdekken. Overnacht in het luxe Mercure Hotel Köln West, waar er dagelijks een ontbijtje voor je klaar zal staan. Ook heb je in dit luxe hotel toegang tot de wellness en een mooi binnenzwembad. Hier boek je deze deal.

Kerstmarkt Keulen

Kerstshoppen in Keulen

Direct naast de indrukwekkende Dom van Keulen bevindt zich de grootste kerstmarkt van Keulen. De Duitse kerstmarkten staan erom bekend groots uit te pakken, bereid je dus voor op een overdaad aan lichtjes en heerlijk geurende lekkernijen. Deze kerstmarkt is niet de enige van Keulen, er zijn er nog veel meer te vinden. Ontdek deze prachtige stad aan de Rijn en wanneer je genoeg van de kerstmarkten hebt breng je een bezoekje aan deze machtige rivier. Vergeet niet een slotje met naam aan de brug over de Rijn te hangen! 🙂 Meer weten over de kerstmarkten van Duitsland? Lees dan snel mijn Travel Magazine artikel!

stedentrip keulen

Mercure Hotel Köln West

De uitvalsbasis tijdens je bezoek aan de mooiste kerstmarkten van de stad, zal het moderne Mercure Hotel in Keulen worden. Er zal elke ochtend een heerlijk ontbijtje voor je klaarstaan, zodat jij met een volle buik de kerstmarkten van Keulen kan gaan ontdekken! Verder mag je in het hotel gebruikmaken van de wellness faciliteiten (inclusief klein binnenzwembad), zodat je na een dag (hopelijk in de sneeuw) kerstmarkten bezoeken weer lekker op kan warmen. Het hotel is verder voorzien van een restaurant waar je terecht kan voor het diner. Het is zeer goed te bereiken met de auto en dankzij het openbaar vervoer sta je al snel in het hart van de stad. Het hotel krijgt dan ook een prima beoordeling op TripAdvisor met 3,5 van de 5 punten!

Keulen kerstmarkt

screenshot van de deal

Keulen