De kleurrijke kerstsfeer in Kopenhagen

Incl. vluchten en hotel!

  • Hotel CABINN Metro
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij -
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 215,-

Ga jij je kerstinkopen dit jaar op een wel heel speciale kerstmarkt doen? Met deze aanbieding sta jij straks in Kopenhagen waar je op de kerstmarkt kunt gaan genieten van een warme gløgg (een glühwein) met de sprookjesachtig uitziende kerstlichtjes met de kleurrijke huizen op de achtergrond. Dat is toch het echte kerstgevoel? Bij deze aanbieding zitten de vluchten en het hotel inbegrepen in de prijs, ook wel zo fijn, toch? Bekijk hier snel alle details en mogelijke data voor deze stedentrip Kopenhagen!

kerstmarkt

Kerstmarkt in Kopenhagen

De sneeuwvlokjes dwarrelen naar beneden, je warmt je handen bij de dampende drankjes terwijl je op je gemak wat rondsnuffelt bij de kleurrijk verlichte kerstkraampjes. Het is weer december, het is weer tijd voor de kerstmarkten over heel Europa. Ga jij dit jaar eens wat anders doen dan naar Duitsland? Ga jij dit jaar de kerstmarkt in Kopenhagen ontdekken?! De kleurrijke typische huizen en gebouwen, in deze periode allemaal versierd met duizenden kerstlichtjes, geven de stad een ontzettend romantisch en charmant uiterlijk. In het centrum van Kopenhagen vind je meerdere kerstmarkten, dus genoeg gezellige plekjes om al jouw kerstinkopen te doen! Wist je trouwens ook dat de kerstmarkt van Kopenhagen in mijn Travel Magazine artikel met de top 10 van leukste kerstmarkten van Europa staat?

kerstmarkt

Jouw hotel in Kopenhagen

Je verblijft tijdens deze stedentrip naar Kopenhagen in hotel CABINN Metro. Het betreft een modern hotel, waarbij de nette kamers gebaseerd zijn op scheepshutten. Je bent vanaf hier slechts 10 minuutjes verwijderd van het centrum van Kopenhagen; ideaal! Op Tripadvisor krijgt het hotel een goede beoordeling van 3 van de 5 punten.

kerstmarkt

screenshot van de deal

screenshot