Goedkope kerstmarkt stedentrip naar Kopenhagen

Inclusief vluchten en verblijf in hotel

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Copenhagen Crown
  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 165,-

Wat dacht je van een goedkope kerstmarkt stedentrip naar Kopenhagen?! Kerstmarkten in Duitsland zijn leuk, maar dit heeft natuurlijk toch wel eventjes iets extra’s. Een zeer speciale kerstreis in een aparte bestemming. Wandel jij straks door het sprookjesachtige Tivoli langs de sfeervol verlichte kerstmarkt? Inclusief de vluchten en verblijf in het hotel betaal je nu vanaf slechts €165! Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details voor deze scherp geprijsde reis naar de kerstmarkt van Kopenhagen.

stedentrip kopenhagen

Kerstmarkt stedentrip naar Kopenhagen

Ga jij deze winter in plaats van naar de kerstmarkt ergens in Duitsland naar die van Kopenhagen in Denemarken?! Tijdens de kerstperiode wordt het gezellige familiepark Tivoli hier omgetoverd tot een waar winter wonderland met een gezellige knusse kerstmarkt. Niet voor niks dat deze kerstmarkt in mijn top 15 Europese kerstmarkten staat. Verken daarnaast natuurlijk ook gewoon de rest van Kopenhagen; een unieke stedentrip bestemming die je zeker positief zal verrassen. Ga jij op deze unieke stedentrip naar Kopenhagen? Wel graag naar Denemarken, maar liever toch een andere deal? Bekijk dan hier mijn aanbod voor een Denemarken vakantie.

stedentrip kopenhagen

Jouw hotel in Kopenhagen

Je verblijft tijdens deze kerstreis in hotel Copenhagen Crown. Dit driesterrenhotel ligt in een van de hipste wijken van de stad, waar je genoeg leuke winkeltjes, restaurantjes en boetiekjes vindt. Daarnaast beschikt het hotel over een prachtig panoramisch uitzicht over de stad vanaf de 5e etage van het hotel. Op Tripadvisor krijgt het hotel een goede beoordeling van 3.5 van de 5 sterren.

stedentrip kopenhagen

screenshot van de deal

stedentrip kopenhagen