Stedentrip in Kopenhagen!

Inclusief vluchten en zeer goed hotel!

  • Hotel Wakeup Copenhagen
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Transavia
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 120,-

De Deense hoofdstad Kopenhagen is zeker eens een stedentripje waard. Naast de kenmerkende gekleurde huizen aan het water bij de haven zijn er nog genoeg andere leuke en interessante bezienswaardigheden te vinden in deze Scandinavische stad. De bekendste hiervan is natuurlijk het beeld van de Kleine Zeemeermin. Met deze aanbieding kun je al voor maar €120 gaan genieten van een stedentrip in Kopenhagen, inclusief vluchten en zeer goed beoordeeld hotel. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details.

Kopenhagen

Stedentrip Kopenhagen

De meest bekende attractie van deze stad is eigenlijk best klein. Het beeld van de Kleine Zeemeermin. Loop ook zeker door de havenbuurt: Nyhavn, met de gekleurde huizen. Het schijnt dat de beroemde sprookjesschrijver Hans Christian Andersen hier eens woonde. Hou je net als ik van Scandinavische producten? Ga dan shoppen in de Strøget, de bekendste winkelstraat van Kopenhagen. Hier vind je nationale nijverheidsproducten, maar ook internationale merken. Een perfecte combinatie dus! Geniet tijdens deze stedentrip naar Kopenhagen, een stedentrip om nooit te vergeten.

Kopenhagen

Hotel Wakeup Copenhagen

Dit stijlvolle hotel ligt in een van de meest trendy wijken van heel Kopenhagen, Vesterbro. De straten staan vol met gezellige eettentjes, boetiekjes en winkeltjes. Het hotel is ontworpen door de Deense architect Kim Utzon en ligt mooi in het centrum van Kopenhagen. In de lobby van het hotel kun je 24 uur per dag terecht voor drankjes, hapjes en broodjes. Je kunt ook een fiets bij het hotel huren, zodat je de stad op een optimale manier kan ontdekken. Het hotel krijgt een hele goede beoordeling van 7.7 uit 10 punten.

Kopenhagen

screenshot van de deal

Screenshot deal