slechts € 75,-

Wist je dat Krakau een van de leukste steden van Europa is? En dat een stedentrip Krakau heel goedkoop is? Voor slechts €75 ga je op citytrip naar de op een na grootste stad van Polen, inclusief vliegtickets en goed beoordeeld verblijf. Bekijk alle details van deze vakantie hier!

stedentrip Krakau

Stedentrip Krakau

Maak dit najaar kennis met een van de leukste bestemmingen voor een stedentrip in Europa: Krakau! Van het grootste plein van Europa tot het kasteel van Wafel en gezellige terrasjes waar je goedkope biertjes drinkt. In Krakau vermaak je je wel! Koffers inpakken en hup, voor een weekendje naar Polen!

stedentrip Krakau

Appartementen Happy Tower Krakow

Het 3* appartementencomplex Happy Tower Krakow ligt op een toplocatie in de stad, op loopafstand van de bekendste bezienswaardigheden waaronder de Grote Markt, het Wawel Kasteel en de Joodse wijk Kazimierz. De appartementen vind je in een mooi historisch gebouw, maar zijn van binnen juist erg modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Eerdere bezoekers beoordelen deze accommodatie met 4 van de 5 punten en een certificaat van uitmuntendheid.

screenshot van de deal

Screenshot deal