slechts 89,- €

Wil jij wel op een stedentrip naar Krakau? Dan heb ik hier een erg fijne aanbieding voor je, want met deze reis ga je er voor slechts €89 heen en verblijf je daarvoor ook nog eens in een luxe eigen 4* appartement! Zowel vluchten als het verblijf in je appartement zitten inbegrepen in die prijs. Nieuwsgierig? Dat snap ik! Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details voor deze goedkope reis naar Krakau.

stedentrip krakau

Stedentrip naar het prachtige Krakau

Een stedentrip naar Krakau is een steeds populairder uitstapje, en ik weet wel waarom. Zodra je op de grote markt rondwandelt, even de bazaar op het midden van het plein bezoekt, en vervolgens neerstrijkt op een van de vele gezellig terrasjes waar je spotgoedkope een drankje kunt doen dan zul je snappen waar ik het over heb. Krakau is een ontzettend gezellige stad. Daarnaast is er ook nog genoeg moois te zien (zoals natuurlijk de grote burcht), genoeg te zien en bezoeken (veel mensen gaan vanaf hier bijvoorbeeld op dagtocht naar Auschwitz), en het centrum zelf biedt genoeg restaurantjes en barretjes. Een stedentrip naar Krakau is werkelijk een unieke reis. Geen wonder dat het in mijn lijst met beste stedentrips in Europa staat!

stedentrip krakau

Jouw luxe eigen appartement

Je accommodatie tijdens deze stedentrip? Een luxe eigen 4* appartement! Je verblijft namelijk in een appartement van Appartementen 4 Seasons. Deze ruime en moderne appartementen beschikken over een volledig uitgerust keuken. Op Tripadvisor krijgen de appartementen een geweldige beoordeling van 4 van de 5 punten.

stedentrip krakau

screenshot van de deal

screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)