Stedentrip Krakau met luxe eigen appartement****

Inclusief vluchten en verblijf!

  • Hotel Appartementen 4 Seasons
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 79,-

Wil jij wel op een stedentrip naar Krakau? Dan heb ik hier een erg fijne aanbieding voor je, want met deze reis ga je er voor slechts €79 heen en verblijf je daarvoor ook nog eens in een luxe eigen appartement! Zowel vluchten als het verblijf in je appartement zitten inbegrepen in die prijs. Nieuwsgierig? Dat snap ik! Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details voor deze goedkope reis naar Krakau.

stedentrip krakau

Stedentrip naar het prachtige Krakau

Een stedentrip naar Krakau is een steeds populairder uitstapje, en ik weet wel waarom. Zodra je op de grote markt rondwandelt, even de bazaar op het midden van het plein bezoekt, en vervolgens neerstrijkt op een van de vele gezellig terrasjes waar je spotgoedkope een drankje kunt doen dan zul je snappen waar ik het over heb. Krakau is een ontzettend gezellige stad. Daarnaast is er ook nog genoeg moois te zien (zoals natuurlijk de grote burcht), en te bezoeken (veel mensen gaan vanaf hier bijvoorbeeld op dagtocht naar Auschwitz). Het centrum zelf biedt genoeg restaurantjes en barretjes. Een stedentrip naar Krakau is werkelijk een unieke reis. Geen wonder dat het in mijn lijst met beste stedentrips in Europa staat!

stedentrip krakau

Jouw luxe eigen appartement

Je accommodatie tijdens deze stedentrip? Een luxe eigen appartement! Je verblijft namelijk in een appartement van Appartementen 4 Seasons. Deze ruime en moderne appartementen beschikken over een volledig uitgeruste keuken. Op Tripadvisor krijgen de appartementen een geweldige beoordeling van 4 van de 5 punten.

stedentrip krakau

screenshot van de deal

Krakau