Stedentrip Krakau met bezoek aan Auschwitz

Inclusief vluchten, transfers, hotel + ontbijt

  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €10
  • Inclusief Excursie naar Auschwitz inbegrepen
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 17.03.20 tot 19.03.20
P.p. vanaf € 149,-

Ben jij op zoek naar een bijzondere stedentrip bestemming? Wat dacht je van Krakau? Laat je verrassen door de Poolse stad waar historie en moderniteit samenkomen. Voor €149 breng jij een bezoek aan deze mooie stad én maak je een wel heel indrukwekkende excursie naar het beruchte vernietigingskamp Auschwitz. Een ervaring die je nog lang zal bijblijven.

stedentrip krakau

Stedentrip Krakau

Krakau is een geweldige stad voor een stedentrip. Deze stad heeft een historisch verleden en imposante architectuur, maar ook trendy boetiekwinkels en hippe eettentjes. Deze tref je voornamelijk in de Joodse wijk Kazimierz, waar het barst van de coole restaurants en bars, artistieke galerijen en vooral een hele leuke sfeer! Het hotel waar je overnacht is afhankelijk van de reisdatum en -duur.

stedentrip krakau

Bezoek aan Auschwitz

Op de tweede dag van jouw stedentrip naar Krakau bezoek je een van de meest beruchte plekken van Europa: concentratiekamp Auschwitz-Birkenau. In dit vernietigingskamp stierven ongeveer anderhalf miljoen mensen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de excursie krijg je eerst een documentaire te zien over de geschiedenis van concentratiekampen in Polen. Vervolgens ga je naar Auschwitz I, dat diende als administratief centrum voor het hele kamp. Hier krijg je een rondleiding, waarna je naar naar Auschwitz II – Birkenau word gebracht. Dit deel diende enkel als concentratiekamp en omvat dus gaskamers en crematoria. Een indrukwekkende ervaring waar je stil van wordt…

screenshot van de deal

ss_krakau_auschwitz2