slechts € 109,-

Een leuke 3-daagse stedentrip dicht bij huis, naar de gezellig studentenstad Leuven in België! Je zal tijdens deze stedentrip verblijven in een prachtig **** hotel, met dagelijks ontbijt en een driegangendiner! Verder staat er een speciaal uitstapje voor je op de planning, een heuse bierwandeling langs gezellige Belgische kroegjes; inclusief gratis speciale Leuvense biertjes! Dit alles boek je al voor slechts €109! Bekijk hier alle mogelijke data en verdere details.

Stedentrip Leuven

De misschien nog vrij onbekende stad Leuven nodigt je uit voor een indrukwekkende stedentrip! Deze gezellig stad heeft een prachtig stadhuis, en het centrum van de stad is overladen met gezellig cafés en restaurantjes. Deze stad staat veelal bekend om de verschillende bierbrouwerijen die je hier kan vinden. Dé stad bij uitstek dus voor zo’n uniek bierarrangement! Ontdek deze prachtige Belgische stad tijdens de winter of de zomer! Toch nog op zoek naar een andere stedentrip? Bekijk mijn uitgebreide aanbod aan stedentrips!

Hotel Novotel Leuven Centrum

Je uitvalsbasis tijdens deze stedentrip naar Leuven zal het luxe **** Novotel zijn. Dit hotel bevind zich in het midden van het centrum van Leuven, met alle belangrijke bezienswaardigheden op loopafstand. Je zal hier s’ochtends genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, en tijdens je verblijf in Leuven kan je in het restaurant van het hotel ook nog eens genieten van een uitgebreid driegangendiner. Verder wordt je met open armen ontvangen bij aankomst. Dit hotel krijgt dan ook een uitstekende beoordeling op TripAdvisor van 4 van de 5 punten!

screenshot van de deal

screenshot