Stedentrip korting: goedkoop weekendje Lissabon

Inclusief vluchten en zeer centraal gelegen hotel!

  • Luchthaven van vertrek Brussel
  • Boekingskosten €15
  • Beoordeling 9
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 20.11.19 tot 23.11.19
P.p. vanaf € 167,-

Word verliefd op Lissabon met deze scherp geprijsde deal. Voor slechts €167 boek je een 4-daagse stedentrip naar de Portugese hoofdstad, inclusief vluchten en hotel in het midden van de stad. Twijfel niet te lang, want deze deal is maar tijdelijk geldig! Let op: om deze deal te bekijken en te boeken, dien je je eerst gratis aan te melden bij Voyage Privé. De deal verschijnt dat linksboven.

My Story Charming Hotel Augusta

Eerdere gasten geven het My Story Charming Hotel Augusta in Lissabon een uitstekende beoordeling en dat komt onder andere door de fantastische ligging. Dit hotel ligt vlakbij een van de belangrijkste winkelstraten van Lissabon en diverse bezienswaardigheden zoals het Château St. Georges en de Sé-kathedraal. Centraler kan bijna niet!

Stedentrip Lissabon

Stedentrip Lissabon

Lissabon is een van de leukste steden van Europa en jij wordt ongetwijfeld ook verliefd op de charmante hoofdstad van Portugal tijdens deze stedentrip. Trek wel goede wandelschoenen aan, want Lissabon is op zeven heuvels gebouwd dus je gaat heel wat stappen zetten. Om je voeten af en toe te laten rusten, stap je in een van de bekende gele trams die je meevoeren door het historische centrum. Vergeet ook je camera niet, want wat is Lissabon fotogeniek!

Stedentrip Lissabon

screenshot van de deal

Screenshot deal