slechts € 99,-
De reden waarom u deze melding ziet, is omdat deze aanbieding een tijdelijk aanbod was dat sindsdien is verlopen of omdat de prijs nu aanzienlijk verschilt van de opgegeven prijs. Vakanties die op deze blog worden gepubliceerd, kunnen worden gewijzigd met betrekking tot prijs en beschikbaarheid, maar zijn correct op het moment van publicatie. U kunt hier op de hoogte blijven van de nieuwste reisaanbiedingen hier.

Net als Rome is de Portugese stad Lissabon op zeven heuvels gebouwd. Maar dankzij bijvoorbeeld een prachtige stadslift of behendige trams, hoef je die gelukkig niet allemaal te beklimmen! Bezoek deze prachtige en gezellige stad: deze spotgoedkope stedentrip Lissabon kost slechts €99, inclusief vlucht en goed hotel!

goedkope stedentrip Lissabon

Stedentrip Lissabon

Bezoek het kleurrijke Lissabon! De stad is compact, betaalbaar en heeft prachtige bezienswaardigheden. De gele tram in Lissabon is wat de rode dubbeldekker bus voor Londen is.  Maak een ritje met lijn 28 door de oude stad. Vanaf kasteel de São Jorge heb je een prachtig uitzicht over Lissabon. Wandel door de oudste wijk Alfama en bekijk het historische bouwwerk Torre de Belém. Bewonder de beschilderde tegels, azulejos, die zo typerend zijn voor de huizen in Lissabon. Daarnaast kun je op de prachtige pleinen van de stad een terrasje pakken en genieten van het Portugese leven. Voor meer informatie kun je mijn Travel Magazine artikel vol tips over Lissabon lezen. Zoek je toch een andere deal? Bekijk hier meer goedkope stedentrips naar Lissabon!

Torre de Belem Lissabon

Hotel Principe Lisboa

Tijdens deze stedentrip verblijf je in het hotel Principe Lisboa. Gelegen bij het Museu Calouste Gulbenkian, ben je in 15 minuten in het centrum van Lissabon. Geen zin om te lopen? Neem dan de metro vanaf het metrostation São Sebastião aan de overkant van de straat. Rondom het hotel zijn er genoeg cafés en restaurants voor een drankje of hapje. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een uitstekende score van 4.5 van de 5 sterren!

Europe_Portugal_Lisbon_010

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding