Stedentrip naar Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch

Bezoek de stad met langste naam van Europa

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Boekingskosten Geen
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 07.02.20 tot 10.02.20
P.p. vanaf € 210,-

Heb je het al geprobeerd? De stad met de langste naam van Europa uit te spreken? Bezoek nu Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch tijdens een prachtig stedentripje naar Wales. Voor slechts €210 ga je op 4-daags tripje, inclusief vluchten en een eigen prachtige villa. Dit dorpje heeft maar liefst 58 letters in de naam en is daarmee de langste naam van Europa. Wil je weten wat de langste naam van de wereld is? Dat is de officiele naam van Bangkok.

Y Gorsaf

Tijdens je stedentripje naar Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch verblijf je in het luxe vakantiehuis Y Gorsaf. Dit vakantiehuis wordt beoordeeld met een 9,3 op Booking.com. Hier kan je dus hoe dan ook lekker relaxen. Ook ligt het op slechts 850 meter van het centrum, waardoor je er makkelijk heen kan lopen.

Stedentrip Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch

Misschien vraag je je af wat die naam nou precies betekent. De vertaling van het dorpje is: ”Parochie van de Heilige Maria in het dal van de witte hazelaar bij de snelle maalstroom en de parochie van de Heilige Tysilio bij de rode grot”.  Je spreekt deze naam uit als Chlan-vire-puchl-gwin-guchl-go-ger-uch-wirn-drob-uchl-chlan-ti-silio-go-go-goch. Ga er maar vast op oefenen voordat je er heen gaat. Veel plezier in Wales!

screenshot van de deal