Vier oud en nieuw in Londen!

Inclusief vluchten en goede Airbnb

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Boekingskosten Geen
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 30.12.19 tot 02.01.20
P.p. vanaf € 115,-

Dit is nog eens een leuke deal. Vier oud en nieuw in Londen! Ik heb een super leuke deal voor je samengesteld waarmee jij vier dagen naar Londen gaat met de jaarwisseling. Je vliegt 30 december heen vanaf Schiphol en 2 januari weer terug naar Nederland voor maar €63. Daarnaast verblijf je in een super beoordeelde Airbnb voor maar €52 per persoon. Met deze hotel + Airbnb deal ben je dus al vier dagen in Londen met oud en nieuw voor slechts €115. Als dat geen feest is weet ik het ook niet meer!

Londen tijdens oud en nieuw

Airbnb Londen

Tijdens je stedentrip Londen verblijf je in een eenvoudige, maar zeer goed beoordeelde Airbnb in het oosten van Londen. Deze Airbnb bestaat uit een slaapkamer met tweepersoonsbed en een eigen badkamer. De Airbnb wordt beoordeeld met een score van 9. Dit is dan ook je perfecte uitvalsbasis om Londen te ontdekken met oud en nieuw.

Stedentrip Londen

Even zwaaien naar de koningin bij Buckingham Palace, een rondje draaien in de London Eye en window shoppen bij het exclusieve warenhuis Harrods, dat en nog veel meer staat je te wachten tijdens een tripje in Londen. De Engelse hoofdstad barst van de interessante bezienswaardigheden en musea, hippe winkels en toffe bars en restaurants. Hier verveel je je geen moment! Ga tijdens oud en nieuw ook zeker een kijkje nemen bij de geweldige vuurwerkshow bij de Londen Eye. Hier kijk je je ogen uit!

screenshot van de deal