Heerlijke citytrip naar bruisend Londen!

Nu slechts €179 voor retourtickets en een heerlijk hotel!

  • Hotel Avni Kensington Hotel
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Vueling
P.p. vanaf € 179,-

Londen is calling met deze nieuwe scherpe deal. Voor slechts €179 sta jij nu al in bruisend Londen en verblijf je in een heerlijk modern hotel! Bekijk hier de goedkoopste vertrekdata en de details van de deal.

Bus in Londen

Londen

Londen wordt gezien als een van de wereldsteden van dit moment. Een stad waar zo veel te zien is, dat je moet kiezen wat voor jou het belangrijkste zal zijn. Het zal je niet verbazen, maar een groot aantal bezienswaardigheden in Londen staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Dit zijn onder andere de Tower of London en de historische nederzettingen van Greenwich. Verder is er nog een groot aanbod aan koninklijke paleizen te zien, met als bekendste natuurlijk Buckingham Palace. Voor de winkelliefhebbers onder ons zal deze stad zeker niet tegenvallen, met de vele winkels  in Oxford Street en natuurlijk het bekende Harrods. Wat dacht je van een bezoek aan de Harry Potter tour?

 

Een andere bekende eyecatchers is the Londen Eye, het gigantische reuzenrad aan de rivier de Theems. Voor degene die het aandurven, de echte waaghalzen onder ons, is er de Londen Dungeon. Dit is een reis door de geschiedenis waar je kennis maakt met alle horror waar Londen te maken mee heeft gehad. Let op! Niet voor jonge kinderen!

Uitzicht over Londen

AVNI Kensington Hotel

Je hotel ligt in de chique buurt Royal Borough of Kensington en Chelsea. Het bevind zich dicht bij een metrostation, zodat je binnen no time in hartje Londen kan staan. In de ochtend kan je genieten van een mooi verzorgd ontbijtje, zodat jij fris en fruitig door de dag kan. Er is een bar in het hotel waar je terecht kan voor een drankje na een lange dag Londen. Alle kamers zijn onlangs vernieuwd en gemoderniseerd, en goed ingericht met alles wat je nodig hebt. Het hotel krijgt dan ook 3 van de 5 sterren op Tripadvisor. 

Telefooncel in Londen

screenshot van de deal

Screenshot Londen deal