slechts 139,- €

(Kerstshop) stedentrip in Londen in splinternieuw hotel; inclusief vluchten en verblijf met ontbijt slechts €139! Ga jij je kerstinkopen in Londen doen?! Je betaalt momenteel die ontzettend lage prijs voor deze stedentrip, omdat het hotel waar je in verblijft splinternieuw is. Dit is een top situatie voor jou als klant. Het hotel is nieuw dus in perfecte conditie en brandschoon, maar het hotel heeft nog geen bekendheid. Dus om de eerste klanten te krijgen biedt het hotel bodemprijzen en kun je verwachten dat de hotel staf maar wat graag de uiterste best doet om jouw verblijf geweldig te maken, in de hoop dat jij een goede recensie voor ze achter laat op Tripadvisor natuurlijk. Ideaal voor jou als klant dus; enkel voordelen! Bekijk hier snel de aanbieding en boek deze goedkope stedentrip naar Londen!

stedentrip londen

Stedentrip Londen

Een stedentrip naar Londen? Dat is iets wat je toch ooit eens moet doen, dus hoe geweldig is het als dat zo goedkoop kan en ook nog eens (als je wil) in de kerstperiode?! Londen, de hoofdstad van Engeland, kennen we allemaal natuurlijk; weinig introductie nodig voor deze wereldstad. Ga voor een rondje in de London Eye, wandel over de Tower Bridge, en rijd een rondje door de stad in een rode dubbeldekker. Daarnaast is er natuurlijk de iconische Big Ben. Lees mijn zeer uitgebreide Travel Magazine artikel met alle informatie, alle feitjes, alle weetjes; simpelweg alles over de beroemde Big Ben!

stedentrip londen

Jouw hotel in Londen

Tijdens deze stedentrip verblijf je dus, zoals gezegd, in een splinternieuw hotel: het ibis London Canning Town. Je krijgt tijdens je verblijf elke ochtend lekker ontbijt, inbegrepen bij de prijs; meteen een goede start van de dag! Op Tripadvisor krijgt het hotel natuurlijk nog geen beoordeling, dus ga jij erheen en ben jij de eerste?

stedentrip londen

screenshot van de deal

stedentrip londen
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)