slechts 99,- €

Vind jij Londen ook zo fantastisch? Ik wel! En ik heb een mooie aanbieding voor je gevonden! Voor slechts €99 ga je op stedentrip naar Londen, inclusief retourvlucht en hotel met ontbijt op een toplocatie, om de hoek van Oxford Street en Hyde Park. Bekijk deze deal snel hier.

Stedentrip Londen

Stedentrip Londen

Wandelen langs de Theems, shoppen op Oxford Street, picknicken in Hyde Park of het uitzicht over de skyline bewonderen vanuit de London Eye. In de Engelse hoofdstad is zoveel te zien en te beleven dat je keer op keer terug blijft keren naar de stad. Ontdek de verschillende wijken, de interessante bezienswaardigheden en het bruisende uitgaansleven tijdens een heerlijke citytrip! Oh en wil je graag zo veel mogelijk ponden besparen, lees dan hier even wat de leukste gratis (!) uitstapjes in Londen zijn.

Stedentrip Londen

Hotel Orchard Paddington

Het 3* hotel Orchard Paddington is vooral geliefd vanwege haar fantastische ligging in Londen. Zowel Hyde Park als Oxford Street liggen om de hoek van het hotel. Deze deal is bovendien inclusief een Engels ontbijt om je dag in Londen goed te beginnen. Op Tripadvisor ontvangt dit hotel een prima score van 3 van de 5 punten.

Stedentrip Londen

screenshot van de deal

Screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)