Beleef een magische kerst in Londen

Een feestelijke stedentrip naar een van de leukste steden van Europa!

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
Holidayguru tipt 23.11.19 tot 26.11.19 Londen
P.p. vanaf € 159,-

Waar doe jij dit jaar je kerstinkopen? Wat dacht je van Londen! Voor €159 boek je nu een weekendje Londen in eind november – precies wanneer de kerstmarkt start. Boek een goedkope retourvlucht voor maar €27 en verblijf in een centraal gelegen hotel voor €132 per persoon.

Kerst in Londen

Hotel Point A Liverpool Street

Het 3* Hotel Point A Liverpool Street is de uitvalsbasis van jouw kerstreis in Londen. Dit goed beoordeelde hotel – een 7,8 op basis van meer dan 7000 beoordelingen – ligt in de gezellige wijk East End, niet ver van het hippe Shoreditch. De bekende bezienswaardigheden zoals de Tower of London en de Tower Bridge zijn vanuit dit hotel te voet of met het openbaar vervoer ook eenvoudig te bereiken.

Kerst in Londen

Kerst in Londen

De fonkelende lichtjes van Oxford Street, de feestelijk versierde etalages van luxe warenhuizen zoals Harrods, de gezellige kerstmarkten en de sfeervolle schaatsbanen dragen allemaal bij aan de ultieme kerstsfeer van Londen. Bezoek de Engelse hoofdstad dit jaar tijdens de feestdagen en beleef een magisch kerst in een van de leukste steden van Europa. Lekker kerstshoppen en genieten van al het moois en lekkers van winters Londen!

Kerst in Londen

screenshot van de deal