Altijd leuk: ga op stedentrip naar Londen

Inclusief vluchten en hotel om de hoek van Buckingham Palace

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Boekingskosten €15
  • Beoordeling 9
Holidayguru tipt 09.01.20 tot 11.01.20
P.p. vanaf € 176,-

Zin om een bakje thee te drinken met de koningin Elizabeth in Engeland? Dat zit er misschien net niet in met deze deal, maar je slaapt wel om de hoek van de royals in een zeer centraal gelegen hotel. Voor maar €176 boek je deze stedentrip Londen, inclusief vluchten. Let op: om deze deal te bekijken en te boeken, dien je je eerst gratis aan te melden bij Voyage Privé. De deal verschijnt dan linksboven.

The Nadler Victoria

Het 4* The Nadler Victoria ligt om de hoek van Buckingham Palace en heeft dus een zeer centrale ligging in Londen. Alle bezienswaardigheden liggen aan je voeten! Draai een rondje in de London Eye, wandel langs de Theems of ga lekker shoppen in Oxford Street. Zin in een pauze met wat lekkers? Vlakbij je hotel vind je de wijk Belgravia met veel gezellige koffietentjes waaronder het suikerroze Peggy Porschen – ook nog eens heel Instagramwaardig ;-).

Londen stedentrip

Londen is zo’n bestemming die voor écht iedereen leuk is. Of je nu cultuur wilt snuiven in een van de vele musea, een weekend lekker wilt winkelen of een fantastische musical wilt bijwonen, het kan allemaal!

Londen

screenshot van de deal

Screenshot deal