Stedentrip Londen in trendy 4* hotel

3 dagen inclusief vluchten en overnachtingen met ontbijt

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €15
  • Beoordeling 8.2
Holidayguru tipt 01.09.19 tot 03.09.19 | 3 dagen
P.p. vanaf € 168,-

Maak je klaar voor een super hippe stedentrip naar Londen waarbij je verblijft in een wel heel bijzondere accommodatie. Jij gaat namelijk in het New Road Hotel slapen dat is gevestigd in een oude textielfabriek. Inclusief vluchten en dagelijks ontbijt betaal je slechts €168. Reminder: om deze deal te kunnen bekijken, dien je je eerst gratis aan te melden op de website van Voyage Privé. Op de volgende pagina zie je dan de deal linksboven.

New Road Hotel 4*

Alsof Londen nog niet cool genoeg is, ga je ook nog eens verblijven in een super trendy hotel! Het New Road Hotel is een hip hotel gevestigd in een voormalige textielfabriek. Wat kun je verwachten? Een industriële maar toch luxe uitstraling waarbij je je net in een pakhuis in New York waant. Iedere ochtend geniet je van een ontbijt en als tegen de avond je maag begint te knorren na het ontdekken van de stad, moet je echt eens in het restaurant van het hotel eten. In Mr White’s Chophouse geniet je van de smakelijkste gerechten bereid door de beroemde chef Marco Pierre White!

Stedentrip Londen

Londen is natuurlijk stedentripbestemming nummer één. En niet voor niets! Er valt zo veel te zien in deze stad dat je aan een paar dagen eigenlijk niet genoeg hebt. Bezoek bijvoorbeeld Buckingham Palace, ga shoppen in de Oxford Street of duik de tovenaarswereld in van Harry Potter. Heb je niet zo’n heel groot budget, check dan zeker eens deze gratis uitstapjes in Londen.

Londen

screenshot van de deal

Screenshot deal