Wellness citytrip naar Londen

Verblijf in de Deluxe Kamer van een 4*-hotel met Engels ontbijt en spa. Inclusief treinritten uit Brussel.

  • Hotel Pestana Chelsea Bridge
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 282,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DLonden%26affid%3DPestanaChelseaBridgeHoteleMei18%26produit%3D249407" text="Hier boeken"]

Zin om een stedentrip naar Londen in stijl door te brengen? Dan heb ik een leuke aanbieding voor jou! Verwen jezelf en je partner in het Pestana Chelsea Bridge viersterrenhotel. Je verblijft in een unieke Deluxe Kamer aan de overs van de Theems en elke ochtend staat er een Engels ontbijtbuffet voor je klaar. Bekijk hier de beschikbare reisdata.

Pestana Chelsea Bridge Hotel

Pestana Chelsea Bridge Hotel & Spa 4*

Je elegante viersterrenhotel ligt in het hippe Chelsea. Vooral bekend van de gelijknamige voetbalploeg maar je kan hier ook gezellig shoppen in boetiekwinkeltjes en koffie drinken in hipsterbars! Het hotel bevindt zich vlakbij het openbaar vervoer zodat je eenvoudig alle bezienswaardigheden en interessante wijken van Londen kunt bezoeken. Het Pestana Chelsea Bridge Hotel werd onlangs gerenoveerd en dat merk je. Het is modern en sfeervol heringericht. Je vindt er ook een restaurant dat verrukkelijke gerechten voorschotelt en elke ochtend kan je je helemaal laten gaat aan een English Breakfast Buffet! Reizigers op TripAdvisor geven het hotel een bijna perfecte score van 4,5 sterren en het hotel ontving ook een Certificaat van Uitmuntendheid!

Pestana Chelsea Bridge Hotel

Stedentrip Londen

Ah Londen! Zelfs al ben je er al tig keer geweest, er blijven steeds nieuwe dingen te ontdekken in de Britse hoofdstad. Van de klassiekers als Big Ben en Westminster Palace, langs hipstermarktjes in up-and-coming-wijken, tot befaamde museums als het Tate Modern en het London Museum. Een andere manier om Londen te ontdekken is bijvoorbeeld de verschillende Harry Potter filmlocaties in de stad te bezoeken.

Pestana Chelsea Bridge Hotel

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive