Shoppen en sightseeing in Londen

Inclusief vliegtickets en zeer goed beoordeeld hotel

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
  • Boekingskosten €19,50
  • Beoordeling 9.0 op Tripadvisor
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 18.02.20 tot 21.02.20
P.p. vanaf € 149,-

Voor alle Londen-fans! Ga vier dagen op stedentrip naar de Engelse hoofdstad voor slechts €149 en verblijf in een modern hotel aan de rand van de stad. Deze citytrip is inclusief retourvluchten vanaf Eindhoven. Twijfel niet en boek!

stedentrip londen

Hotel Point A Canary Wharf

Je gelooft het bijna niet met zo’n lage prijs, maar het Point A Canary Wharf hotel ontvangt een fantastische beoordeling op Tripadvisor van een 9.0! De prijs-kwaliteit verhouding van dit hotel is briljant. De moderne kamers zijn schoon en voorzien van alles wat je nodig hebt. Het personeel helpt je graag op weg om de stad te verkennen. Vanaf het metrostation op 600 meter wandelen, sta je met 20 minuten in het historische centrum.

stedentrip londen

Stedentrip Londen

Londen heeft veel verschillende gezichten, van hele wijken in de stijl van het Victoriaans tijdperk en Buckingham Palace, tot nieuwere wijken die zichzelf opnieuw uitvinden met hippe food markets en leuke kleine winkeltjes en bars. Het Point A hotel waar je verblijft, staat in de wijk Tower Hamlets (Canary Wharf), waar vroeger Jack the Ripper actief was. Vanaf hier sta je met twintig minuten in het oude centrum van Londen, waar je bijvoorbeeld Harry Potter filmlocaties kunt checken, of wat dacht je van de Big Ben? Vergeet echter niet de wijk zelf te bewonderen! Je kijkt je ogen uit door de inventieve street art op de muren en geweldige markten zoals de Old Spitalfields Market en de Brick Lane Market. Een stedentrip naar Londen is echt een aanrader.

screenshot van de deal

ss_londen