Stedentrip Londen in designhotel

Inclusief vluchten en ontbijt!

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €15
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 24.05.20 tot 26.05.20
P.p. vanaf € 147,-

Het is weer tijd voor een tripje naar Londen! Voor €147 boek je deze stedentrip naar de Engelse hoofdstad, inclusief vluchten en verblijf in een goed gelegen designhotel. Ook het ontbijt krijg je erbij! Let op: om deze deal te boeken, dien je je eerst gratis aan te melden bij  Voyage Privé. De deal verschijnt dan linksboven.

Qbic Hotel London City

Het Qbic Hotel London City is jouw thuisbasis tijdens deze stedentrip en ligt op een centrale locatie in de Engelse hoofdstad. Je wandelt vanuit het hotel makkelijk naar de Spitafields Market en de Tower of Londen. De metro brengt je natuurlijk razendsnel naar hotspots in andere delen van de stad.

Weekendje Londen

En hotspots heeft Londen genoeg! Streep de bekende bezienswaardigheden van je bucketlist af, eet taartjes bij het super instragramwaardige tentje Peggy Porschen in de wijk Belgravia of shop een nieuwe voorjaarsgardarobe bij elkaar aan Oxford Street. ’s Avonds duik je natuurlijk het nachtleven van Londen in voor een drankje en een dansje. Een stedentrip naar Londen is een feestje!

screenshot van de deal

Screenshot deal