Zonnige stedentrip Madrid

Inclusief vluchten en hotel met ontbijt!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €19,95
  • Veel data mogelijk!
  • Blijf online Gratis WiFi
P.p. vanaf € 199,-

Vlieg de zon en tapas tegemoet met deze Madrid deal! Voor maar €199 boek je een volledige stedentrip naar de Spaanse stad, inclusief vluchten en centraal gelegen hotel met ontbijt. Je kunt zelf kiezen of je vertrekt vanaf Brussel, Eindhoven, Düsseldorf of Schiphol.

City House Hotel Florida Norte By Faranda

Een 4* hotel in hartje stad is jouw thuisbasis in Madrid. Nadat je alle bezienswaardigheden van Madrid bezocht heb en je tegoed hebt gedaan aan wat glaasjes sangria en de lekkerste tapas kun je heerlijk uitrusten in City House Hotel Florida Norte By Faranda. ’s Ochtends word je wakker met vers gebakken croissantjes bij het ontbijt.

Stedentrip Madrid

Madrid stedentrip

In Madrid combineer je zon, een goede dosis cultuur en heerlijk eten en drinken in één stedentrip. Maak een rondje langs bekende bezienswaardigheden, zoals het Koninklijk  Paleis en de Almudena Kathedraal, ga een middagje shoppen of plof neer op een terrasje en geniet van de zon met de lekkerste tapas voor je neus.