Stedentrip Madrid in hip hotel met gratis stadstour!

Inclusief vluchten, verblijf met ontbijt, stadstour en meer!

  • Hotel JC Rooms Santo Domingo
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij -
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 109,-

Een stedentrip naar Madrid is natuurlijk sowieso al leuk, maar wat als dit voor deze uiterst voordelige prijs kan en vanuit een hip, kleurrijk en goed beoordeeld hotel? Daarnaast krijg je ook nog eens gratis een 2 uur durende tour door de stad onder leiding van een lokale gids. Als kers op de taart krijg je ook nog een heerlijke cocktail bij het beroemde Café Larios of Casino Gran Vía. Dat alles voor maar €109! Bekijk hier snel alle mogelijke data en boek deze heerlijke stedentrip naar Madrid!

madrid

Stedentrip Madrid

Tijd voor een tripje naar de hoofdstad van Spanje. De bruisende, gezellige, levendige Spaanse stad wacht op jou! Vanzelfsprekend moet je een kijkje nemen in één van de vele toonaangevende musea om eens een echte Picasso te bewonderen, maar ik raad je daarnaast vooral ook aan om lekker te genieten van de Spaanse sfeer in de stad. Benieuwd wat er precies allemaal te zien en doen is? Lees dan mijn Madrid tips! Geen wonder dat deze stad op de vierde plek is geëindigd in mijn lijst van de meest leuke stedentrips in Europa!

Hip verblijf in een even hippe stad

Je verblijft in dit kleurrijke hotel hierboven afgebeeld; een fijn verblijf gegarandeerd! Het gezellige JC Rooms Santo Domingo Madrid ligt in het stadscentrum, naast het plein Santo Domingo. De hotelbar biedt vele hapjes, drankjes, en volledige Spaanse gerechten. Elke dag staat er een ontbijtje voor je klaar in het hotel. Daarnaast biedt het hotel gasten een gratis rondleiding van 2 uur door de stad, zodat je meteen al veel van de bezienswaardigheden te zien krijgt. Na afloop krijg je ook nog eens gratis een lekkere cocktail! Op Tripadvisor krijgt het hotel een zeer goede beoordeling van 4 van de 5 punten.

Retiro Park, Madrid

screenshot van de deal

screenshot