Stedentrip Madrid met uitzicht op Koninklijk Paleis!

Incl. vluchten en verblijf in hotel met uitzicht op Koninklijk Paleis

  • Hotel Principe Pio
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 119,-

Vamos a Madrid! Een stedentrip naar de Spaanse hoofdstad Madrid is sowieso al leuk natuurlijk, zeker voor die scherpe prijs van slechts €119 inclusief de vluchten. Maar tel daar dan ook nog eens bovenop dat je in een zeer goed beoordeeld hotel verblijft, inclusief ontbijt, met een werkelijk fenomenaal uitzicht op het beroemde Koninklijk Paleis! Dat noem ik pas een geweldige vakantieaanbieding! Bekijk hier snel alle mogelijke data en boek snel je stedentrip naar de Spaanse hoofdstad!

uitzicht vanuit je hotel

Zeer goed hotel met fenomenaal uitzicht!

Dat is het uitzicht vanuit je hotel; prachtig toch?! Dit is een stedentrip op stand. Word dagelijks wakker met zo’n uitzicht en begin de dag meteen goed. Jouw hotel, Principe Pio, garandeerd een zeer plezant verblijf. Dagelijks staat er ook nog eens een ontbijt voor je klaar in het hotel. Beter kun je de dag niet beginnen. Op Tripadvisor krijgt het hotel een zeer goede beoordeling van 4 van de 5 punten en een certificaat van uitmuntendheid.

Madrid

Stedentrip naar het bruisende Madrid

Verken de Spaanse hoofdstad en beleef een stedentrip die je nog lang bij zal blijven. Deze hippe, bruisende stad heeft ontzettend veel in haar mars en doet wat mij betreft zeker niet af aan het veel populairdere Barcelona. Wil je weten wat je hier allemaal kunt doen? Lees dan zeker mijn Travel Magazine artikel vol Madrid tips!

madrid

screenshot van de deal

screenshot