Hip designhotel op stedentrip naar Madrid

Verken de Spaanse hoofdstad vanuit je eigen Queen kamer in dit prachtige hotel.

  • Hotel The Walt Madrid
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 152,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DMadrid%26affid%3DTheWaltAug18%26produit%3D260000" text="Hier boeken"]

Hipsters opgelet! Dit is een stedentrip naar Madrid die jullie waarschijnlijk zal aanspreken! Je verblijft in een hip en modern designhotel. Je logeert lekker dicht bij alle belangrijke bezienswaardigheden. In je hotel kan je elke ochtend smullen van een ontbijtbuffet of in Bob’s Bar kan je terecht voor een lekkere cocktail en wat tapas! Ik ben alvast overtuigd. Bekijk hier de mogelijke vertrekdata.

The Walt Madrid

The Walt Madrid***

Dit hotel hecht heel veel belang aan gastvrijheid, dat merk je meteen bij je aankomst. Om je te verwelkomen kan je een gratis welkomstdrankje bestellen in de hotel bar, Bob’s bar. Je zal je meteen thuis voelen in dit moderne, lichte hotel met een uniek interieur. Na die verfrissing kan je je koffers op je Queen kamer uitpakken. Ook hier vind je de lichte, moderne toetsen en kan je genieten van alle comfort die je veracht van dit hotel. Als het buiten warm genoeg is – en het is Madrid dus dat zal regelmatig het geval zijn – kan je van een drankje genoeten op het gezellige terras van the Walt. Perfect om na te praten over een dagje Madrid ontdekken en nieuwe plannen te maken voor de dag die komt. Op Tripadvisor krijgt The Walt een prachtige beoordeling van 4,5 punten.

The Walt Madrid

Stedentrip Madrid

Voor een uitgebreide uitleg over de Spaanse hoofdstad, verwijs ik je graag door naar mijn Travel Magazine artikel met Madrid tips. Soms lijkt het me of deze stad wat in de schaduw van Barcelona leeft maar niets is minder waar! Madrid is een echte belevenis! Ik kan uren rondwandelen langs de groene parken, de prachtige gevels van de oude gebouwen, de gezellige pleinen, … En om elke hoek valt er wel iets te beleven! En neem de tijd om te genieten van al het lekkers dat je hier vindt. Af en toe een tapas-stop is zeker geen overbodige luxe!

Stedentrip Madrid Voyage Prive

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive