Stedentrip naar Madrid en Valencia

5 of 7 dagen inclusief vluchten, hotels met ontbijt en treinticket Madrid-Valencia

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel -
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij -
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 319,-

Wat denk je van een stedentrip naar zowel Madrid als Valencia? Je wilt al een tijdje naar Spanje op vakantie voor een stedentrip Madrid of een stedentrip Valencia, beiden heerlijke Spaanse steden, maar kiezen is zo moeilijk. Nou, dan doe je ze toch gewoon allebei aan? Met deze Spanje vakantie vertrek je eerst naar Madrid. Daar verblijf je even, je verkent de hele stad, verblijft in een top hotel, misschien leer je zelfs al wat woordjes Spaans. Vervolgens vervolg je je stedentrip richting het prachtige Valencia. Wederom kun je van een mooi hotel genieten in een erg mooie stad. Klinkt goed toch? Bekijk hier alle informatie, details, wat inclusief is en niet, en boek die reis!

madrid

Stedentrip Madrid & Valencia!

Voor deze gecombineerde stedentrip word je eerst per vliegtuig naar Madrid gebracht. Deze bruisende Spaanse hoofdstad heeft ontzettend veel te bieden. Imposante historische bouwwerken worden afgewisseld door groene parken. Daarnaast moet je zeker ook een bezoekje brengen aan de zogeheten museumdriehoek, Triángulo del Arte, waar je onder andere het wereldberoemde Prado kunt betreden. De Spaanse hoofdstad heeft genoeg cultuur voor je. Vergeet verder ook niet de grootste vlooienmarkt in Europa te bezoeken in de wijk La Latina.

valencia

Na deze stedentrip Madrid plak je meteen je volgende erachteraan: een stedentrip Valencia! Je reist erheen per trein, inbegrepen bij de prijs, hetgeen een ervaring op zich is. Bewonder vanuit je treincoupé het Spaanse landschap, totdat je aankomt in Valencia. Deze ontzettend hippe Spaanse stad heeft net als Madrid veel te bieden. De zeer dynamische stad heeft prachtige architectuur voor je in de aanbieding, maar ook kleurrijke stadsparken. Daarnaast ligt Valencia aan de Spaanse kust, dus je kunt ook nog even lekker gaan genieten aan het strand! Tot slot prijzen de inwoners van Valencia zichzelf om hun paella, dus vergeet niet om de Spaanse specialiteit hier te proeven!

stedentrip Madrid en Valencia

Jouw hotels tijdens je stedentrip Spanje

Je verblijft in twee hotels tijdens deze stedentrip. Ten eerste in Madrid in het hotel Príncipe Pío. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een zeer goede beoordeling van 4 van de 5 sterren en een certificaat van uitmuntendheid. Ten tweede verblijf je in Valencia in het Checkin**** hotel. Dit hotel wordt op Tripadvisor ook goed beoordeeld met een score van 3.5 van de 5 sterren.

stedentrip Madrid en Valencia

screenshot van de deal

stedentrip madrid valencia