slechts € 115,-
De reden waarom u deze melding ziet, is omdat deze aanbieding een tijdelijk aanbod was dat sindsdien is verlopen of omdat de prijs nu aanzienlijk verschilt van de opgegeven prijs. Vakanties die op deze blog worden gepubliceerd, kunnen worden gewijzigd met betrekking tot prijs en beschikbaarheid, maar zijn correct op het moment van publicatie. U kunt hier op de hoogte blijven van de nieuwste reisaanbiedingen hier.

Last van het frisse weer? Ga op reis naar het zonnige Málaga. Deze Spaanse kustplaats aan de Costa del Sol heeft prachtige, witte stranden en aan zonuren geen gebrek. Niet alleen kun je hier genieten van de Middellandse Zee, maar ook van het prachtige historische centrum en de omliggende bergen. Een stedentrip naar Málaga, inclusief verblijf in een hotel op slechts 4 minuten van het strand, boek je nu vanaf €115! Vind hier verdere informatie over deze deal.

Uitzicht over Malaga

Stedentrip Málaga

Málaga, gelegen in de Spaanse regio Andalusië, wordt omringd door de bergen en de zee. De stad is in de oudheid ontstaan en dit is terug te zien in de vele oude gebouwen die de stad rijk is. Het centrum van de stad is dus zeker een bezoekje waard! Naast deze indrukwekkende architectuur, heeft Málaga ook vele straten om heerlijk in te winkelen en kun je flaneren over de boulevard bij de haven.

Strand Costa del Sol Malaga

Hotel Domus

Hotel Domus bevindt zich in een kalme visserswijk op 4 kilometer van het stadscentrum, aan visrestaurantjes is in deze buurt dus geen gebrek. In deze fijne buitenwijk, Pedregalejo genaamd, zijn nog maar weinig toeristen te vinden. De wijk is rijk aan gezellige bars en terrasjes en ligt direct naast de zee. Kortom, je kunt je hier uitstekend vermaken. Zoek je toch de drukte op, dan kun je het centrum van Málaga binnen 10 minuten bereiken met de bus. Het hotel krijgt een goede beoordeling van een 7.4 van de 10 punten.

Zonsondergang Malaga

screenshot van de deal

Screenshot van de deal