slechts € 125,-

Ontdek ‘de Parel van het Zuiden’, Marrakech, vanuit een traditionele riad! Maak kennis met de unieke cultuur van deze prachtige stad: bezoek de lokale kruidenmarkt, kom tot rust in een authentieke hammam of vergaap je aan de monumentale architectuur van deze Koningsstad! Inclusief retourvlucht en verblijf met heerlijk ontbijt boek je deze stedentrip Marrakech al voor €125! Bekijk hier snel alle mogelijk data en verdere details.

Marokko_atlas

Stedentrip Marrakech

Marrakech is één van de vier Koningssteden van Marokko en is gelegen aan de voet van het Atlasgebergte. Deze rijke geschiedenis zie je terug in de paleizen, de prachtige moskeeën en de indrukwekkende oude medina. In dit oudste deel van de stad, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, struin je door knusse dwarrelsteegjes en pleintjes. Ook kan een bezoek aan de traditionele markt op het Djemaa el Fna-plein niet ontbreken. Liefhebbers van wellness raad ik een bezoek aan een traditionele Marokkaanse hammam van harte aan. Wat ik je ook absoluut aanraadt, is om voorafgaand aan je vakantie de beste reistijd voor Marokko te checken. Zo weet je wat je in je koffer mee moet nemen!

Marrakech

Jouw traditionele riad in Marrakech

Je verblijft in Riad Dar Zemrane, een voormalig woonhuis midden in de oude stad dat omgetoverd is tot een charmant en authentiek hotel. Iedere ochtend geniet je van een heerlijk Marokkaans ontbijt op het zonneterras of de binnenplaats. Ook kun je in je hotel een lunch of diner uit de traditionele Marokkaanse keuken bestellen. Je bevindt je bovendien midden in de stad, op maar 10 minuten lopen van de markt op het Jamaâ El Fna-plein en alle andere bezienswaardigheden! Op TripAdvisor krijgt deze Riad een werkelijk geweldige beoordeling van 4.5 van de 5 sterren; dat is bijna de perfecte score!

Africa_Morroco_Marrakech_01

screenshot van de deal

Screenshot