Stedentrip Marrakech in 4* hotel met spa

Inclusief vluchten en verblijf naast de wereldberoemde Agdal tuinen!

  • Hotel Hotel & Spa Zalagh Kasbah
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 149,-

Reizen naar Marokko is hot. Ik heb weer een mooie deal voor je gevonden! Dit keer naar bruisend Marrakech voor slecht €149, inclusief directe vluchten en prachtig 4* hotel met spa! Dit hotel ziet er echt geweldig uit en voor die prijs kan het toch haast niet beter?! Bekijk hier snel alle verdere details, foto’s en natuurlijk de mogelijke data om te boeken!

stedentrip marrakech

Hotel & Spa Zalagh Kasbah ****

Je zult zeker tevreden zijn met je verblijf in Marokko. Het vier sterren hotel ligt op een van de mooiste plekken van Marrakech, namelijk tegenover de wereldberoemde Agdal tuinen! Deze tuinen staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het hotel beschikt over een mooi buitenzwembad, te zien op een van de foto’s hierbeneden. Verder heeft het een spa ruimte met hottub en fitnessruimte. Het restaurant van het hotel serveert internationale gerechten en er is een openbare bibliotheek.

Stedentrip naar Marrakech

Marrakech is een voorbeeld van een stad die altijd bruist. Sinds de 11e eeuw is deze stad een stad van verkoop en dat is nog steeds te zien. De echte shopaholics onder ons zullen zich hier zeker vermaken op de grote markten op het Djemaa El Fna plein. Op dit plein kan je ook nog vele authentieke Marokkaanse ingrediënten vinden. Verder wordt Marrakech omringd door spectaculaire gebergtes en de Sahara. Bijzondere excursies liggen in het verschiet! Ga genieten van een stedentrip naar deze heerlijke stad! Wil je weten wanneer je het beste kunt gaan? Lees dan mijn beste reistijd voor Marokko artikel!

stedentrip marrakech

screenshot van de deal

screenshot