slechts € 125,-

De modestad Milaan is werkelijk prachtig en moet je ooit gezien hebben! Deze stedentrip is een echte aanrader voor cultuur- en modeliefhebbers en bovendien kun je nu al spotgoedkoop op een stedentrip naar Milaan. Ga shoppen tot je er bij neervalt en bekijk de beroemde Duomo Santa Maria Nascente!

milano_smaller

Stedentrip Milaan

In deze prachtige stad moet je zeker de Duomo Santa Maria Nascente bezoeken! Deze dom is een van de grootste kathedralen van de wereld.  Het is dan ook een echt meesterwerk te noemen met zijn 157 meter lange postuur! Bovendien is de dom hét symbool van de stad. Daarnaast moet je zeker de lekkere Italiaanse keuken proeven en kun je lekker gaan shoppen. Milaan is ten slotte het grootste modemekka van de wereld dus modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Maak je stedentrip compleet met dit overzicht van Milaan tips.

milan-shutterstock_233591092-2

Hotel Degli Arcimboldi

Je verblijft in hotel Degli Arcimboldi. Het hotel ligt op een toplocatie dichtbij alle bezienswaardigheden en beschikt over een restaurant, lounge en bar. Je kunt elke ochtend genieten van een lekker ontbijtbuffet met zoete en hartige producten. Je kamer beschikt verder over o.a. airco, flatscreen TV en een eigen badkamer met douche. Het hotel krijgt verder een hele goede beoordeling van 8.1 uit 10 punten. Dit hotel staat dus garant voor een mooie stedentrip!

screenshot van de deal

Screenshot deal