Vier 3 dagen het Oktoberfest in München!

Inclusief nachtbus en verblijf in het 3* Mercure hotel

  • Sterren
  • Beoordeling 7,6
  • Boekingskosten Geen
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Voor iedereen bereikbaar Toegankelijk voor mindervaliden
  • Blijf fit op vakantie Fitness in hotel
Holidayguru tipt 20.09.19 tot 23.09.19
P.p. vanaf € 230,-

Gutentag! Fünf Bier bitte! Heb jij ook zin om het enige echte Oktoberfest mee te maken in München? Dan heb ik nu wel een heel aantrekkelijke deal voor je. Normaal gesproken zijn tripjes naar de Beierse stad extreem prijzig tijdens het jaarlijkse Oktoberfest, maar met deze nachtbus (€73 per persoon) en hotelcombinatie (€157 per persoon) die ik heb gevonden is het nu toch betaalbaar te houden. Je hoeft gelukkig niet in een tent te slapen, want overnachten na een dagje Oktoberfest ga jij doen in het goed beoordeelde 3* Mercure hotel. Voor €5 per persoon per nacht krijg je er ook nog eens een heerlijk ontbijtbuffet bij.

Mercure München Ost-Messe

Het Mercure hotel in München gaat ervoor zorgen dat jij heerlijk kan genieten van het Oktoberfest. Dit hotel beschikt over kamers met geluidsisolatie en bevindt zich op 30 minuten van het centrum van München. Perfect om na het feest in bij te komen. Elke ochtend wordt er in de ontbijtzaal een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd waar je jouw vruchtensapje haalt voordat je weer richting het centrum van München trekt.

Oktoberfest München

Het Oktoberfest is een jaarlijks terugkerend evenement in het centrum van München waar in grote tenten het grootste volksfeest van Duitsland gevierd wordt. Grote pullen bier, karakteristieke Duitse kledij en schlagermuziek, het is er allemaal. Neem een heerlijke Duitse curryworst om het Duitse gevoel compleet te maken. Met de bustickets in deze deal vertrek je vanaf Utrecht, maar bij Flixbus zijn natuurlijk nog veel meer opties mogelijk. Viel spaß!

 

screenshot van de deal