Stedentrip Napels met vlucht en verblijf

Inclusief retourvlucht en verblijf met ontbijt in goed hotel voor slechts €119!

  • Hotel Tiempo
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij easyJet
  • maaltijden Ontbijt
Holidayguru tipt 11.11.17 tot 13.11.17 Napels
P.p. vanaf € 119,-

Vedi Napoli e poi muori!

Oftewel, eerst Napels zien en dan pas sterven. Bezoek deze mooie stad aan de Middellandse Zee en laat je betoveren door de prachtige ligging en rijke geschiedenis van deze stad! Geniet drie dagen van een stedentrip Napels, inclusief retourvlucht en verblijf met ontbijt in goed hotel, voor maar €119!

Hotel Tiempo

Je verblijft in Hotel Tiempo, dicht bij het centrum van de stad. Het hotel beschikt over een eigen tuin en een dakterras met schitterend uitzicht over de stad en de omgeving. Iedere dag staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Dit hotel krijgt een goede 8 op basis van reizigersbeoordelingen.

Napoli_Panorama_325575377_smaller

Stedentrip Napels

Een schitterende ligging, een rijke culturele geschiedenis en natuurlijk het allerbeste van de Italiaanse keuken: Napels heeft het allemaal. Bewonder de Dom van Napels, het Koninklijke Paleis, of maak een uitstapje naar Paestum of naar de beroemde Vesuvius en de ruïnes van Pompeii en Herculaneum. Naast de beste pizza, vind je in Napels ook de beste Italiaanse koffie en staat de streek rondom Napels erom bekend de allerbeste limoncello voort te brengen.

Napels

 

screenshot van de deal

Screenshot deal