Stedentrip New York in luxe pod hotel

Inclusief vluchten en 4* pod kamer

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Boekingskosten €15
  • Beoordeling 7,8
  • Staatsbelasting van 14,75% Inbegrepen
  • Stadsbelasting van $3,50 per dag Inbegrepen
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 11.02.20 tot 16.02.20
P.p. vanaf € 462,-

Een stedentrip naar New York, the big apple, staat voor veel mensen hoog op het lijstje. Dat snap ik maar al te goed, want hoe groots en tegelijkertijd geweldig is deze stad! Ik heb een stedentripje gevonden naar New York waarbij je de vluchten en overnachtingen krijgt, maar het toch betaalbaar houdt. Je slaapt namelijk in een 4* pod hotel, vlakbij Times Square, waarbij je dus een kleine, maar luxe pod krijgt met twee bedden. Je betaalt voor de vluchten en vier nachten in dit hotel dan maar €462! Dat is nog eens top! De staatsbelasting, stadsbelasting en resortkosten, het is allemaal inbegrepen in de prijs! Op naar New York!

Hotel Pod Times Square

Zoals gezegd slaap je in het Hotel Pod Times Square, een unieke 4* hotel met kleine maar fijne kamers. Dit moderne adresje heeft een geweldige locatie zodat jij gemakkelijk de toeristische highlights van de stad kan verkennen. Daarnaast is ook het nachtleven van Times Square om de hoek. Om veel geluid in de nacht hoef je je ook geen zorgen te maken, want de geluidsdichte ramen houden het geluid tegen van het bruisende centrum. Dit hotel krijgt een goede beoordeling van 7,8.

Stedentrip New York

Tijdens jouw stedentrip heb je in ieder geval drie volle dagen de tijd om New York te gaan verkennen. Waar ga je allemaal heen? Natuurlijk ga je naar Times Square, dat ligt ten slotte om de hoek van jouw hotel. Verder kan kan je lekker gaan shoppen op 5th Avenue of kan je bovenaan the Empire State Building het uitzicht over de stad bewonderen. Één ding is zeker, je gaat je in ieder geval niet vervelen in New York!

uitizcht central park

screenshot van de deal

Stedentrip New York