slechts € 449,-

Let’s hear it for New York! Tijd voor een tripje naar de City That Never Sleeps, want ik heb nu een bijzonder goedkope aanbieding voor je. Voor slechts €449 boek je nu een stedentrip New York, inclusief retourvlucht én verblijf in een goed hotel in hartje Manhattan. Bekijk alle details van deze deal hier.

Times Square New York

Stedentrip New York

Torenhoge wolkenkrabbers schieten omhoog, talloze gele taxi’s razen voorbij en de felverlichte billboards van Times Square prikkelen al je zintuigen. Welkom in New York! Ontdek binnenkort de koningin onder de stedentrips en laat je meevoeren door de drukte, hectiek en energie van de Big Apple. Bezoek bekende bezienswaardigheden zoals het Empire State Building,  het Vrijheidsbeeld en Central Park, ga winkelen tot je erbij neervalt en maak de mooiste stadswandelingen door New York. Dit wordt een citytrip om nooit meer te vergeten!

Central Park in New York

Hotel Pod 51

Klein maar fijn, dat is het 3* Hotel Pod 51 in New York. De kamers van dit hippe en moderne hotel zijn klein, maar bieden je alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf tijdens je stedentrip. Daarnaast heeft het hotel een leuk dakterras waar je even kunt relaxen en alle indrukken van New York op je kunt laten inwerken. En het allerbeste? De locatie! Hotel Pod 51 ligt in het hartje van Manhattan op slechts 10 minuten lopen van Central Park, Times Square en 5th Avenue.

Stedentrip New York

screenshot van de deal

Stedentrip New York