Stedentrip New York met hotel midden in Manhattan

Inclusief vluchten en 3* hotel op Times Square!

  • Hotel The Manhattan at Times Square Hotel
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Norewegian
  • maaltijden No Catering
  • locatie Stad
P.p. vanaf € 539,-

Let’s hear it for New York! Voor slechts €539 ga je op stedentrip naar de koningin der stedentrips: New York! Laat je betoveren door de magie van de Big Apple, een stad die nooit verveelt en waar je keer op keer naar blijft terugkeren. Deze deal is inclusief vluchten én een hotel midden op Times Square. Boek jouw droomreis naar New York hier!

Stedentrip New York

Stedentrip New York

Stap op het vliegveld in een gele taxi richting Manhattan en jouw New York avontuur kan beginnen! Bezoek Times Square, 5th Avenue, Central Park, het Vrijheidsbeeld en de talloze andere bezienswaardigheden die New York rijk is. Shopaholics kunnen zich uitleven in SoHo en het hippe Brooklyn en liefhebbers van musicals moeten natuurlijk een show bijwonen op Broadyway.

Stedentrip New York

The Manhattan at Times Square Hotel

Je verblijft tijdens deze citytrip in het 3* The Manhattan at Times Square Hotel dat op een toplocatie ligt in hartje Manhattan. Je overnacht op Times Square en om de hoek van Broadway. Ook andere bekende plaatsen zoals Central Park en Fifth Avenue liggen om de hoek. Kortom: de ideale uitvalsbasis voor een citytrip in New York! Reizigers beoordelen dit hotel op Tripadvisor met 4 van de 5 punten.

Times Square New York

screenshot van de deal

New York