Luxe citytrip naar New York

Logeer in een hotel**** met een binnenzwembad met uitzicht op Central Park

  • Hotel Parker New York
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Verschillende
  • maaltijden No Catering
  • locatie Uniek zicht op Central Park
P.p. vanaf € 577,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DNewYork%26affid%3DParkerNewYorkDecember2018%26produit%3D272523" text="Hier boeken"]

Wow! Zo’n unieke stedentrip naar New York heb ik nog niet veel gezien! Je verblijft  in een prachtig hotel op een boogscheut van alle bezienswaardigheden. Maar de parel van deze deal is het binnenzwembad op een van de hoogste verdiepingen met een magnifiek uitzicht over Central Park! Zoals je hieronder kunt zien, is dit ongetwijfeld de meest originele verfrissende duik die je ooit hebt genomen! Bekijk hier de beschikbare reisdata!

Hotel Parker New York Zwembad

Citytrip New York

“Concrete jungle where dreams are made of…” En nu dus ook een droom van een citytrip! Stel je eens voor, je logeert zo dicht bij Central Park dat je er elke morgen een ochtendloopje kunt doen! Net zoals Phoebe en Rachel in die fameuze scene uit Friends! Of spaar je benen voor een namiddagje shoppen in 5th Avenue. een van de bekendste winkelstraten van Amerika. Passeer ondertussen zeker ook eens langs het iconische Times Square en vergaap je aan de straatartiesten en mega billboards! Of kies een van deze stadswandelingen in New York. En ’s avonds kan je en drankje bestellen in een van deze rooftopbars in New York.

Hotel Parker New York LobbyHotel Parker New York

Wat een uitstekend hotel om te logeren tijdens je trip naar New York! Ik heb je al verteld over dat fantastische binnenzwembad maar er is nog meer! Al vanaf je door de imposante lobby binnenkomt, ben je onder de indruk van het elegante interieur! Naast een fantastisch restaurant heb je ook een burger joint in het hotel dat smakelijk hamburgers serveert! Daarachter kan je die wegspoelen met een lekkere cocktail in de trendy loungebar van het Parker New York. Geen wonder dat dit hotel op Tripadvisor een uitstekende beoordeling van 4 punten krijgt.

Times square in New York

screenshot van de deal

New York