6-daagse citytrip New York met hotel in SoHo

Vluchten + hotel in Manhattan

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussel
  • Boekingskosten geen!
  • Beoordeling 3,7/5
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 01.02.20 tot 06.02.20
P.p. vanaf € 488,-

Ga zes dagen op stedentrip naar New York voor maar €488. Nee, dit is geen grap! Je kunt nu echt voor deze extreem lage prijs een volledige citytrip boeken. Deze deal is namelijk inclusief retourvlucht vanaf Brussel én verblijf in een hotel in hartje Manhattan, in SoHo. Deze deal wil je echt niet missen, dus boek snel voordat ‘ie weg is.

Soho Garden Hotel

Je verblijft tijdens jouw vakantie in het midden van New York op een echte toplocatie. Het SoHo Garden Hotel ligt in SoHo, om de hoek van Broadway, een van de leukste winkelstraten van deze hippe wijk. Daarnaast vind je op slechts een paar minuten lopen een metrostation waardoor je heel makkelijk alle bezienswaardigheden en highlights van New York bereikt.

Times Square New York

Stedentrip New York

Is dit de eerste keer dat je naar New York gaat, richt je dan op de bekende bezienswaardigheden zoals het Empire State Building, Central Park en het Vrijheidsbeeld. In New York is zoveel te doen dat je sowieso nog een keer terug wilt komen! Bij een volgend bezoek is het leuk om ook een kijkje te nemen buiten Manhattan en lekker te struinen door de hippe wijken Williamsburg en DUMBO in Brooklyn of om een fietstocht te maken en New York zo eens op een andere manier te bekijken.

screenshot van de deal

Screenshot deal