slechts 469,- €

Fjorden, meren en houten huisjes: het gaat natuurlijk over een vakantie in Noorwegen! Bezoek de culturele hoofdstad Oslo en reis daarna door naar de sfeervolle stad Bergen! Deze vakantie Noorwegen, naar Oslo en Bergen, ervaar je nu al voor een zeer scherpe prijs, inclusief vlucht, hotel met ontbijt, fjordencruise en de Bergen-Express: volgens Lonely Planet de mooiste treinreis ter wereld! Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details.

vakantie noorwegen

Vakantie Noorwegen deel 1: Oslo

Jouw vakantie Noorwegen begint in de hoofdstad Oslo, waar het prachtige Noorse landschap en het stadsleven samenkomen. Oslo wordt omringd door bossen, dus je kan er heerlijk wandelen en voelen hoe zuiver de lucht is! In de Karl Johans Gate kun je goed winkelen (vergeet niet een leuk Scandinavisch designeritem te kopen!) en het beeldenpark Vigelandpark is de moeite waard om te bekijken. De stad heeft ook veel interessante musea die je over de Noorse geschiedenis leren! In Oslo overnacht je in het Anker Hotel.

vakantie noorwegen

Vakantie Noorwegen deel 2: Bergen

Met de trein vervolg je jouw vakantie Noorwegen naar Bergen. De zeven uur durende reis wordt beschouwd als een van de mooiste ter wereld! Zo kom je bijvoorbeeld langs de spectaculaire Hardangervidda, het hoogste bergplateau van Europa! Bergen is de tweede stad van Noorwegen en staat onder andere bekend vanwege de historische Hanzekade Bryggen. Op de beroemde Torget vismarkt kun je lokale specialiteiten proeven zoals gepekelde haring, gekookte garnalen of een heerlijke kom vissoep. Ga op ontdekkingstocht en ontdek Bergen zelf! Tijdens je verblijf in Bergen ga je ook op fjordencruise. Je overnacht in het splinternieuwe Magic Hotel. In het Travel Magazine lees je alles over de prachtige stad Bergen. Hier lees je wat de beste reistijd is voor Noorwegen.

Fjorden Noorwegen vakantie

screenshot van de deal

screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)