Stedentrip Oslo en Trondheim

4 tot 6 nachten incl. verblijf met ontbijt, treinrit en vluchten!

  • Hotel Verschillende hotels
  • Luchtvaartmaatschappij KLM
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 439,-

Noorwegen heeft iets magisch: schitterende natuur, groene bossen en mooie fjorden. Deze stedentrip brengt je eerst naar de groene hoofdstad Oslo, met de vele parken en eilanden van de Oslofjord. Daarna reis daarna door naar de sfeervolle stad Trondheim, waarvanuit je geniet van het prachtige fjordenlandschap en de karakteristieke houten huisjes. Lees hier snel meer over deze deal.

Modern office buildings in Oslo iStock_000077686307_Large

Dag 1 en 2: Oslo
Je begint je reis in de hoofdstad Oslo. Hier maak je kennis met de Noorse cultuur, de lokale keuken en al het groen dat deze stad te bieden heeft. Bovendien heeft de stad een bruisend nachtleven, dus het is een perfecte combinatie van natuur en stad! Bezoek zeker de Karl Johan, een boulevard waar je veel attracties, winkeltjes en boetiekjes kan vinden! Ook een aanrader is het Vigelandpark, waar je meer dan 200 bijzondere sculpturen vindt. Als laatste moet je zeker het Noorse opera- en balletgebouw niet overslaan! Dit spiksplinternieuwe gebouw biedt een schitterend uitzicht over Olso en de Fjord, dus dat moet je gezien hebben. Wil je weten wat de beste reistijd voor Noorwegen is? Lees dan mijn artikel! In het Travel Magazine vind je ook de beste tips voor Oslo! Je overnacht in Oslo in het Anker hotel, waar je een fijn verblijf zult hebben. Dit hotel krijgt een beoordeling van 3,5 van 5 sterren op Tripadvisor.

Modern office buildings in Oslo iStock_000077686307_Large

Dag 3 en 4: Trondheim
Klaar voor het volgende hoogtepunt? Je vertrekt per trein naar Trondheim en tussendoor kun je je vergapen aan de prachtige Noorse natuur! Trondheim is een geweldige studentenstad en was tot de 13e eeuw de hoofdstad van Noorwegen. Maak kennis met prachtige architectuur of maak bijvoorbeeld een mooie boottocht. Tijdens je verblijf in Trondheim, overnacht je in het Quality Hotel Augustin. Het hotel ligt centraal gelegen en de kamers zijn van alle gemakken voorzien. Dit hotel krijgt 4 van de 5 sterren op Tripadvisor.

Oslo city lights illuminated under blue chrome dusk sky Norway iStock_000055261494_Large-2

screenshot van de deal

trondheim