Romantisch weekendje Parijs in de herfstvakantie

Inclusief vervoer en hotel!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Reis met de bus naar Parijs
Holidayguru tipt 18.10.19 tot 21.10.19
P.p. vanaf € 132,50

Reis met de bus naar Parijs en betaal slechts €132,50 voor een lang weekend weg. Deze prijs is inclusief het retourticket voor de bus en drie overnachtingen in een goed beoordeeld hotel. Koopje toch?

B&B Hôtel Paris Porte des Lilas

B&B Hôtel Paris Porte des Lilas ligt in het 19e arrondissement van Parijs en is een prima uitvalsbasis voor een weekendje in de Franse hoofdstad. Vlakbij dit hotel vind je een metrostation waardoor je eenvoudig de mooiste bezienswaardigheden bereikt.

Parijs

Weekendje Parijs

Met de bus vertrek je vrijdagochtend vanaf station Amsterdam Duivendrecht richting Parijs. Halverwege de middag sta je al de Franse lichtstad en kan jouw weekendje shoppen, cultuur snuiven en lekker eten beginnen. Bezoek bekende bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren en het Louvre, ga los in de winkelstraten van Parijs of ga op zoek naar de lekkerste Franse restaurantjes. Genieten ga je sowieso!

screenshot van de deal