5* citytrip Praag

Inclusief retourvlucht, kamer upgrade en ontbijt!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussels South Charleroi Airport
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €15
vanaf Brussels South Charleroi Airport
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 13.01.20 tot 15.01.20
P.p. vanaf € 125,-

Luxe hoeft helemaal niet duur te zijn, dat bewijst deze deal naar Praag maar weer. Voor maar €125 boek je een 3-daagse stedentrip met verblijf in een 5* hotel in hartje stad. En dan krijg je ook nog eens een upgrade naar een executive kamer én dagelijks ontbijt. Let op: om deze deal te boeken, dien je je eerst gratis aan te melden bij Voyage Privé. De deal verschijnt dan linksboven.

Art Nouveau Palace

Het elegante 5* Art Nouveau Palace ligt midden in het centrum van Praag. Na een uitgebreid ontbijt loop je vanuit het hotel in een paar minuten naar de mooiste bezienswaardigheden van Praag. Om de hoek van het hotel vind je ook veel gezellige restaurants en leuke winkels. Een betere locatie kun je je niet wensen!

Praag

Stedentrip Praag

De Tsjechische hoofdstad barst van de bezienswaardigheden, gezellige barretjes en mooie uitkijkpunten. Houd je camera bij de hand, want Praag kent heel veel fotogenieke plekken. De Kathetraal van Praag, de Praagse burcht en de Karelsbrug zijn slechts een paar hoogtepunten.

screenshot van de deal

Screenshot deal