Twee kerstmarkten in één reis: Praag en Boedapest!

Inclusief hotels met ontbijt, fles wijn, treinrit en vluchten

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Verschillende
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 169,-

Staan Praag en Boedapest nog op je bucketlist? Met deze deal sla je twee vliegen in één klap, en wanneer is het mooier om dat te doen dan tijdens de kerstperiode, zodat je in beide steden de kerstmarkten kunt bezoeken! Een dubbele stedentrip naar Praag en Boedapest betekent dat je tijdens één stedentrip deze twee mooie hoofdsteden bezoekt en verblijft in hotels met ontbijt. Deze deal is vanaf €169 te boeken, inclusief vluchten, treintickets, hotels met ontbijt en fles wijn bij aankomst! Bekijk hier snel de mogelijke data en verdere details en boek die reis!

kerstmarkt praag

Stedentrip Praag en Boedapest tijdens de kerstperiode

Beide steden hebben een eigen karakter en unieke bezienswaardigheden. Je begint je stedentrip in het sprookjesachtige Praag. Naast gotische kathedralen en barokke paleizen vind je hier ook trendy cafés en hippe boetiekjes. Loop langs de rivier de Moldau en bewonder de burchten en eeuwenoude monumenten langs de oevers. Het compacte centrum van Praag is makkelijk te voet te ontdekken. Wat dacht je daarnaast van de unieke bierspa in Praag?! Mocht je de tijd hebben dan kan ik je nog een extra tip meegegeven: het Ossuarium van Sedlec! Na Praag vertrek je naar Boedapest. De rivier de Donau scheidt de twee stadsdelen Boeda en Pest. Aan de ene kant vind je het rustige en heuvelachtige Boeda, aan de andere kant ligt het vlakke en levendige Pest. Dit zorgt ervoor dat de stad een bruisend karakter heeft. Bovendien staat de stad bekent om zijn badhuiscultuur dus je moet zeker na een ochtend gewandeld hebben een thermale bron bezoeken!

Je kunt deze reis boeken voor in december, zodat je in beiden steden de prachtige kerstmarkten mee kunt maken. Beter dan dat wordt het haast niet! Ze behoren tot sommige van de beste Europese kerstmarkten!

boedapest kerst

De hotels in Praag en Boedapest

In beide steden verblijf je in goed beoordeelde, luxe hotels. Een luxe combinatie stedentrip dus, maar wel voor een scherpe prijs. Om de laagste prijs te kunnen garanderen veranderen de hotels binnen deze deal naarmate van beschikbaarheid. Kijk dus in de aanbieding voor het huidige aanbod aan hotels voor deze deal.

De Karelsbrug in Praag

screenshot van de deal

screenshot