slechts € 85,-

Goedkope stedentrip Praag in de aanbieding. Iemand zin om deze prachtige stad te ontdekken? Wees er wel snel bij, zo goedkoop vind je een reisje naar Praag niet vaak! Je kunt nu al voor €85 op stedentrip naar de Tsjechische hoofdstad. Die prijs is inclusief de vluchten en het verblijf in een goed hotel, met ontbijt erbij. Ga er even tussenuit en geniet! Bekijk deze goedkope stedentrip naar de Tsjechische hoofdstad.

De Karelsbrug in Praag

Stedentrip Praag

Praag is een van de mooiste steden van Europa. De oude stad heeft genoeg mooie bezienswaardigheden. Het astronomisch uurwerk is bijvoorbeeld wereldberoemd! Vrijwel net zo bekend is de Karelsbrug, die je naar de wijk Malá Strana leidt. Daarnaast is er de imposante burcht van Praag, een immens groot complex.

stedentrip Praag

Hotel Marketa

Je verblijft tijdens deze stedentrip Praag in 3* hotel Marketa. Dit kleine doch comfortabele hotel ligt in een kalme wijk van Praag, dichtbij de Praagse burcht. Het centrum is gemakkelijk en binnen enkele minuutjes te bereiken. Jouw hotel is verder ook nog eens inclusief ontbijt, dus ook daar hoef je tijdens je stedentrip Praag niet meer over na te denken. Hotel Marketa krijgt een goede beoordeling van een 7.4 van de 10 punten. Even lekker weg dus naar deze prachtige vakantiebestemming.

goedkope stedentrip Praag

screenshot van de deal

Screenshot deal