Stedentrip Praag tijdens de zomervakantie

Met een luxe kamer, elke dag ontbijt en toegang tot de fitness

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Hotel Occidental Praha
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Transavia
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 92,-

Klaar voor een luxe stedentrip naar Praag? Hier komt ie! Een aantal dagen dwalen door deze mooie stad, met verblijf in het Occidental hotel**** met ontbijt, toegang tot de spa en heerlijk genieten van een zonnetje! Deze superdeal kan je nu boeken voor slechts €92 per persoon! Bekijk hier de details van deze  3-daagse stedentrip .

Kerk in Praag

Stedentrip Praag

Het centrum van deze stad staat al vele jaren op de UNESCO werelderfgoedlijst en ik weet wel waarom! Een prachtige stad waar verschillende bouwstijlen perfect in elkaar overvloeien. De kleine historische straatjes zijn perfect om georganiseerd in verdwaald te raken en spontaan de mooiste plekjes te ontdekken. Met haar romantische uitzichten is de stad ook nog heel erg geschikt voor koppeltjes!

Architectuur in Praag

Occidental Praha

Dit onlangs gerenoveerde hotel heeft een fantastische ligging in de stad! Met zeer attent en servicegericht personeel zal je verblijf hier zeker een succes worden. Je zal in een comfortabele kamer met airconditioning slapen, zodat jij je na een dag shoppen lekker kan ontspannen. Rond het hotel vind je meerdere winkelcentra  en dit hotel wordt dan ook heel goed beoordeeld met 8/10 punten op basis van meer dan 1,500 beoordelingen.

Brug in Praag

screenshot van de deal

Screenshot deal